• Mirësevini në Fakultetin Juridik!

     

Prezantim nga Kosovo American Education Fund (KAEF) - Programi i bursave të masterit - Kosovo American Education Fund (KAEF) -

 Prezantim nga Kosovo American Education Fund (KAEF) - Programi i bursave të masterit - Kosovo American Education Fund (KAEF) -


Të nderuar,
absolvent dhe të di...

Më shumë

Ftohen studentët e Fakultetit Juridik që të merrin pjesë në lansimin e Qendrës së parë Universitare të Resurseve për Drejtësi Tranzicionale në Kosovë që do të mbahet më 11 Maj 2018 në Universitetin e Prishtinës - Fakulteti Juridik duke filluar nga ora 09:00 në Amfiteatrin e Vogël

 Agjenda (Kliko këtu)

Më shumë

Asistentët Fakultetit Juridik Fitore Morian dhe Artor Nuhiu mbrojnë me sukses temat e tyre të doktoratës

Fakultetit Juridik i shtohen edhe dy doktorantë të rinjë pas mbrojtjes me sukses të temave të tyre të doktoratës me dt. 30 Prill 2018 respektivisht 4 Maj 2018. Asistentja Fitore Morina ka mbrojtur ...

Më shumë

Qendra për Zhvillim të Karrierës, Fakulteti Juridik, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” - Mundësi për punë praktike ,, Akademia e Drejtësisë''

 Qendra për Zhvillim të Karrierës, Fakulteti Juridik, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” - Mundësi për punë praktike ,, Akademia e Drejtësisë'' Më shumë

Në Fakultetin Juridik mbahet konferencë mbi të drejtën e hapësirës kibernetike

Fakulteti Juridik i Universiteti të Prishtinës "Hasan Prishtina" në bashkëpunim me Innovation Centre Kosovo (ICK), Social Democratic Society (SDS) dhe SENTRY, mbështetur nga Raiffeisen Ba...

Më shumë