Mundësi për punë praktike në Gjykatat Themelore dhe degët e Gjykatave Themelore në Kosovë

  Mundësi për punë praktike në Gjykatat Themelore dhe degët e Gjykatave Themelore në Kosovë  NJOFTIM

  Mundësi për punë praktike në Gjykatat Themelore dhe degët e Gjykatave Themelore në Kosovë
  Njoftohen studentët e interesuar të Fakultetit Juridik se Gjykatat Themelore në Kosovë dhe degët e
  Gjykatave Themelore në Kosovë, ofrojnë mundësi për punë praktike ( pa pagesë) ,kohëzgjatja e
  praktikës është 3 deri në 6 muaj.

  Dokumentet e kërkuara:
   CV-ija
   Letra Motivuese dhe
   Certifikata e notave

  Afati i fundit për dorëzimin e aplikacioneve është 22 shtator 2017.
  Për të aplikuar duhet të merrni aplikacionin në Qendrën për Zhvillim të Karrierës në Fakultet Juridik,
  Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”. Dosja e plotësuar e aplikimit dorëzohet në Qendrën për
  Zhvillim të Karrierës në Fakultet Juridik.
  Personi kontaktues: Fatbardha Abazi
  Zyrtare e Qendrës së Karrierës
  Fakulteti Juridik, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”
  Tel: 038/225-765, E-mail: [email protected]
   

Arkiva e lajmeve

«janar»
MaEnPrShDi
25262728293031
12 34567
89 10 11121314
15161718 192021
22232425262728
2930311234