Qendra për Zhvillim të Karrierës, Fakulteti Juridik, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” / Mundësi për punë praktike në Ministri të Drejtësisë

  NJOFTIM


  Mundësi për punë praktike në Ministri të Drejtësisë
  Njoftohen studentët e interesuar të Fakultetit Juridik-UP, se Ministria e Drejtësisë ofron mundësi për punë praktike për 15 studentë (pa pagesë), kohëzgjatja e praktikës është 3 muaj.
  Studentët që aplikojnë duhet të kenë njohuri në: Hulumtim Ligjor,Shkrim Ligjor, Negocim, Përfaqësimet Ligjore/Komunikimi Masiv dhe Investigim të Fakteve.
  Detyrat dhe përgjegjësitë:
  1. Pjesëmarrje në grupet punuese
  2. Njohuri me procedurat për draftimin e ligjeve, akteve nënligjore dhe vendimeve të ndryshme.
  3. Njohuri për procedurat ligjore dhe gjyqësore
  4. Bashkëpunime juridike ndërkombetare
  5. Procedurat në SHKK, SHSK dhe DQD

  Dokumentet e kërkuara:
  • CV-ija
  • Letra Motivuese dhe
  • Certifikata e notave


  Afati i fundit për dorëzimin e aplikacioneve është 22 shtator 2017

  Për të aplikuar duhet të merrni aplikacionin në Qendrën për Zhvillim të Karrierës në Fakultet Juridik, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”. Dosja e plotësuar e aplikimit dorëzohet në Qendrën për Zhvillim të Karrierës në Fakultet Juridik.

  Personi kontaktues: Fatbardha Abazi
  Zyrtare e Qendrës së Karrierës
  Fakulteti Juridik, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”
  Tel: 038/225-765, E-mail: [email protected]

   

Arkiva e lajmeve

«nëntor»
MaEnPrShDi
3031 12 345
67 8 9 101112
1314 1516 171819
20212223242526
27282930123
45678910