Qendra për Zhvillim të Karrierës, Fakulteti Juridik, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” / Gjykata e Apelit në Prishtinë

  Qendra për Zhvillim të Karrierës, Fakulteti Juridik, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” / Gjykata e Apelit në Prishtinë  NJOFTIM


  Gjykata e Apelit në Prishtinë


  Njoftohen të studentët e interesuar të Fakultetit Juridik, se Gjykata e Apelit në Prishtinë, ofron mundësi për punë praktike (pa pagesë), për 10 studentë, kohëzgjatja e praktikës është 3 muaj.

  Dokumentet e kërkuara:

  • CV-ija
  • Letra Motivuese dhe
  • Certifikata e notave


  Për të aplikuar duhet të merrni aplikacionin në Qendrën për Zhvillim të Karrierës në Fakultet Juridik, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”, aplikacionit i bashkëngjiten dokumentet e kërkuara. Dosja e plotësuar e aplikimit dorëzohet në Qendrën për Zhvillim të Karrierës në Fakultet Juridik.


  Afati i fundit për dorëzimin e aplikacioneve është 22 shtator 2017

  Personi kontaktues: Fatbardha Abazi
  Zyrtare e Qendrës së Karrierës
  Fakulteti Juridik, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”
  Tel: 038/225-765, E-mail: [email protected]


   

Arkiva e lajmeve

«shtator»
MaEnPrShDi
282930 31123
4 5 6 7 8910
111213 14 151617
181920 21222324
2526272829301
2345678