Qendra për Zhvillim të Karrierës, Fakulteti Juridik, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”

  Qendra për Zhvillim të Karrierës, Fakulteti Juridik, Universiteti i Prishtinës “Hasan
  Prishtina”
                                                          NJOFTIM
  Mundësi për punë praktike në Ministri të Drejtësisë
  Njoftohen studentët e interesuar të Fakultetit Juridik-UP, se Ministria e Drejtësisë ofron
  mundësi për punë praktike për 15 studentë (pa pagesë), kohëzgjatja e praktikës është 3 muaj.
  Studentët që aplikojnë duhet të kenë njohuri në: Hulumtim Ligjor,Shkrim Ligjor, Negocim,
  Përfaqësimet Ligjore/Komunikimi Masiv dhe Investigim të Fakteve.
  Detyrat dhe përgjegjësitë:

  1. Pjesëmarrje në grupet punuese
  2. Njohuri me procedurat për draftimin e ligjeve, akteve nënligjore dhe vendimeve të
  ndryshme.
  3. Njohuri për procedurat ligjore dhe gjyqësore
  4. Bashkëpunime juridike ndërkombetare
  5. Procedurat në SHKK, SHSK dhe DQD

  Dokumentet e kërkuara:

   CV-ija
   Letra Motivuese dhe
   Certifikata e notave


  Afati i fundit për dorëzimin e aplikacioneve është 24 Prill 2017
  Për të aplikuar duhet të merrni aplikacionin në Qendrën për Zhvillim të Karrierës në Fakultet
  Juridik, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”. Dosja e plotësuar e aplikimit dorëzohet në
  Qendrën për Zhvillim të Karrierës në Fakultet Juridik.

  Personi kontaktues: Fatbardha Abazi
  Zyrtare e Qendrës së Karrierës
  Fakulteti Juridik, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”
  Tel: 038/225-765, E-mail: [email protected]
   

Arkiva e lajmeve

«qershor»
MaEnPrShDi
2829 30 31123
4 567 8910
111213 14 151617
18192021222324
2526272829301
2345678