Qendra për Zhvillim të Karrierës, Fakulteti Juridik, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” / Mundësi për punë praktike në Gjykatat Themelore dhe degët e Gjykatave Themelore në Kosovë

    Qendra për Zhvillim të Karrierës, Fakulteti Juridik, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” / Mundësi për punë praktike në Gjykatat Themelore dhe degët e Gjykatave Themelore në Kosovë  


    Qendra për Zhvillim të Karrierës, Fakulteti Juridik, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”

                                                                NJOFTIM

    Mundësi për punë praktike në Gjykatat Themelore dhe degët e Gjykatave Themelore në Kosovë
    Njoftohen studentët e interesuar të Fakultetit Juridik se Gjykatat Themelore në Kosovë dhe
    degët e Gjykatave Themelore në Kosovë, ofrojnë mundësi për punë praktike ( pa pagesë)
    ,kohëzgjatja e praktikës është 3 deri në 6 muaj.

    Dokumentet e kërkuara:

     CV-ija
     Letra Motivuese dhe
     Certifikata e notave

    Afati i fundit për dorëzimin e aplikacioneve është 25 Prill 2017.

    Për të aplikuar duhet të merrni aplikacionin në Qendrën për Zhvillim të Karrierës në Fakultet
    Juridik, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”. Dosja e plotësuar e aplikimit dorëzohet në
    Qendrën për Zhvillim të Karrierës në Fakultet Juridik.

    Personi kontaktues: Fatbardha Abazi
    Zyrtare e Qendrës së Karrierës
    Fakulteti Juridik, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”
    Tel: 038/225-765, E-mail: [email protected]
     

Arkiva e lajmeve

«maj»
MaEnPrShDi
24 252627 282930
12 3 4567
89 1011 121314
1516 1718 19 2021
2223 24 25262728
2930311234