Qendra për Zhvillim të Karrierës, Fakulteti Juridik, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” - Njoftim për punë praktike

   NJOFTIM

  Gjykata Supreme e Kosovës
  Njoftohen studentët e interesuar të vitit të fundit apo studentë të studimeve master të Fakultetit Juridik, se Gjykata Supreme e Kosovës ofron mundësi për punë praktike ( pa pagesë), për 3 studentë, kohëzgjatja e praktikës është 3 muaj.
  Studentët duhet të ketë njohuri në: hulumtim ligjor, shkrim ligjor, aftësi gjyqësore dhe ivestigim të fakteve
  Programi i praktikës -detyrat dhe përgjegjësitë:
  1. Vepron në mënyrë të drejtpërdrejt nën mbikëqyrjen e përgjithshme të administratorit të gjykatës supreme të Kosovës
  2. Ndihmon në punën e zyrës se administrates lidhur me organizimin dhe ruajtjen e lëndeve, si dhe në menaxhimin e tyre në përgjithesi
  3. Ndihmon gjyqtarët në punët që kanë të bëjnë me organizimin dhe ruajtjen e lëndeve , si dhe në menaxhimin e tyre në përgjithësi
  4. Ndihmon në punë gjyqtarët që kanë të bëjnë me futjen e lëndëve në dosje
  5. Ndihmon në punën e zyrave të ndryshme në gjykatë , duke përfshirë hetimet,gjykimet,regjistrimet dhe marrjen pjesë në séanca etj.
  6. Kryen edhe punë të tjera sipas nevojës të caktuara nga mbikëqyrësi i punës praktike.

  Dokumentet e kërkuara:
  • CV-ija
  • Letra motivuese dhe
  • Certifikata e notave


  Për të aplikuar duhet të merrni aplikacionin në Qendrën për Zhvillim të Karrierës në Fakultetit Juridik, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”, aplikacionit i bashkangjiten dokumentet e kërkuara dhe dosja e plotësuar e aplikimit dorëzohet në Qendrën për Zhvillim të Karrierës në Fakultet Juridik.

  Afati i fundit për dorëzimin e aplikacioneve është 20 korrik 2017
  Personi kontaktues: Fatbardha Abazi
  Zyrtare e Qendrës për Zhvillim të Karrierës
  Fakulteti Juridik, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”
  Tel: 038/225-765 , E-mail: [email protected]

   

Arkiva e lajmeve

«qershor»
MaEnPrShDi
2829 30 31123
4 567 8910
111213 14 151617
18192021222324
2526272829301
2345678