Vendimi mbi lirimin e studentëve nga pagesa e semestrit.

   Njoftohen studentët të cilet janë liruar nga pagesa e  semestrit për vitin akademik 2012/2013 ,
   të lajmerohen në zyren e financave të Fakultetit Juridik, zyra numër 6 dhe t’i dorëzojnë dokumentet
   për kthimin e mjeteve si në vijim:  
   
   
                                 1.  Fotokopjen e Letërnjoftimit,
                                 2.  Fotokopjen e Kartelës  së bankes përsonale si dhe 
                                 3. Fletëpagesen e semestrit (origjinalin) 
   
   
                                 Vërejtje: Dokumentet duhet të dorëzohen deri më datën: 01.04.2013
                                                  Orari me palë për pranimin e dokumenteve për lirim nga pagesa e semestrit
                                                  Nga ora 10:00 - 15:00


                                13.03.2013
                                Prishtinë

                                Më posht gjeni listat e studentëve të cilët janë liruar nga semestri për vitin akademik 2012/2013

                                 Fakulteti Juridik (Bachelor) - (Kliko këtu)
                                 Fakulteti Juridik (Master) - (Kliko këtu) 
                                 Fakulteti Juridik (Qendra në Gjilan) - (Kliko këtu)

Arkiva e lajmeve

«maj»
MaEnPrShDi
301 23 456
7 89 10111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910