• Mirësevini në Fakultetin Juridik!

     

Debat me znj. Nataliya Apostolova-Shefe e Zyrës së BE-së në Kosovë

Me datë 30.5.2017, e martë, në ora 11:00, Nataliya Apostolova, Shefe e Zyrës së BE-së në Kosovë do të mbajë një debat të hapur me studentë në Gjykatoren e Fakultetit Juridik.

Më shumë

Debat me Znj. Alexandra Papadopoulou, Shefe e Misionit EULEX në Kosovë

 
Sot në Fakultetin Juridik, Shefja e EULEX-it në Kosovë diskutoj me studentë për tema dhe çështje të sundimit të ligjit.
Fillimisht Znj.Papadopoulou u prit nga Dekani Prof.Asoc...

Më shumë

Debat me studentë në Fakultetin Juridik

Më datë 25.05. 2017, e Enjte në ora 13,00, Shefja e Misonit EULEX Znj.Papadopoulou do të mbajë ligjëratë për Misionin e EULEX në Kosovë. Organizimi bëhet në bashkëpunim me BIRN.
Ligjërata m...

Më shumë

Mbahet konferenca me tematikë “Lufta Hibride dhe Cënueshmëria e Vendeve të Ballkanit Perëndimor nga Influenca Ruse” në partneritet me Qendrën Evropiane për Studime të Sigurisë George C. Marshall.

Në Fakultetin Juridik është mbajtur konferenca me karakter ndërkombëtar e cila ka shqyrtuar
këcënimet hibride në kohët moderne në Ballkanin Perëndimor dhe ndikimi Rus në këtë rajon.
K...

Më shumë

Komisioni disiplinor i Fakultetit Juridik të Universitetit të Prishtinës njofton se ka pranuar në shqyrtim disiplinor lendet për personat - studentët si në vijim:

 Komisioni disiplinor i Fakultetit Juridik të Universitetit të Prishtinës Më shumë