• Mirësevini në Fakultetin Juridik!

     

UP hap konkursin për plotësimin e vendeve të paplotësuara nga afati i parë i konkursit për pranimin e studentëve në studimeve themelore, për vitin akademik 2019/2020

 Ju njoftojmë se Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” e shpall të hapur konkursin për plotësimin e vendeve të paplotësuara nga afati i parë i konkursit për pranimin e studen...

Më shumë

Dokumentet relevante për gjuhë të huaja në programin e ciklit të dytë apo të tretë

Marrëveshje ndërmjet UP-së dhe STA 09/09/2019 (Kliko këtu)

UDHËZIM ADMINISTRATIV (QRK) NR 03....

Më shumë

Mundësi për punë praktike për studentë në Programin e USAID-it Drejtësia Komerciale

 NJOFTIM

Mundësi për punë praktike për studentë në Programin e USAID-it Drejtësia Komerciale

Programi i USAID-it Drejtësia Komerciale ofron mundësi për punë prakt...

Më shumë

Njoftohen studentët e interesuar të Fakultetit Juridik (nivelet - Bachelor dhe Master) të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, se Akademia e Drejtësisë ofron mundësi për punë praktike për 3 studentë (pa pagesë)

Qendra për Zhvillim të Karrierës, Fakulteti Juridik, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”
NJOFTIM


Akademia e Drejtësisë

Njoftohen stu...

Më shumë

VENDIM / Për plotësim të vendimit nr. 02/343 të datës 19.07.2019 (Komisioni për shqyrtimin e ankesave)

 VENDIM / Për plotësim të vendimit nr. 02/343 të datës 19.07.2019 (Komisioni për shqyrtimin e ankesave) - Kliko ...

Më shumë