Ceremonia e lansimit të Institutit për Hulumtime dhe Studime Juridike

  Ceremonia e lansimit të Institutit për Hulumtime dhe Studime Juridike  FAKULTETI JURIDIK I UNIVERSITETIT TË PRISHTINËS
  INSTITUTI PËR HULUMTIME DHE STUDIME JURIDIKE (IHSJ)

  Ceremonia e lansimit të Institutit për Hulumtime dhe Studime Juridike Sot me datë 27.02.2020, u mbajt ceremonia e lansimit të Institutit për Hulumtime dhe Studime Juridike. Pjesëmarrës në këtë ceremoni ishin: rektori, dekani, UNDP, përfaqësues të drejtësisë, profesorë dhe student.
  Me këtë rast rektori i Universiteti prof. Marjan Dema mori fjalën dhe përgëzoi Fakultetin Juridik për themelimin e Institutit dhe u uroi suksese në vazhdim.
  Fjalë përshëndetëse shprehu edhe dekani i Fakulteti Juridik prof. Haxhi Gashi, i cili e mirëpriti krijimin e këtij Instituti, si faktor shumë i rëndësishëm në avancimin e studimeve Juridike.
  Prezente ishte edhe përfaqësuesja e UNDP-së Maria Suokko, e cila shprehu gatishmërinë për thellimin e bashkëpunimit në mes të UNDP-së dhe Institutit.
  Drejtoresha e Institutit prof. Mirlinda Batalli, prezantoi objektivat e Institutit, shprehu falenderime për të gjithë pjesëmarrësit e në vecanti UNDP-në.
  Si dhe në fund u nënshkrua memorandumi i bashkëpunimit në mes të Universitetit të Prishtinës, Fakulteti Juridik dhe UNDP-së.