Dekani i Fakultetit Juridik priti në zyrën e tij përfaqësueset e organizatës Kosova Women 4 Women

    Dekani i Fakultetit Juridik priti në zyrën e tij përfaqësueset e organizatës Kosova Women 4 Women  Dekani i Fakultetit Juridik priti në zyrën e tij përfaqësueset e organizatës Kosova Women 4 Women    Në këtë takim u diskutua për implementimin e përbashkët të projektit “Stand for HER Property” në kuadër të ,,Programit Angazhimi për Barazi – E4E, i financuar nga Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar - USAID dhe mbështetur nga Qendra e Trajnimeve dhe Burimeve për Avokim – ATRC”, projekt i cili ka të bëj me të drejtat pronësore dhe trashëgimore në prizmin gjinor.

    Në kuadër të këtij projekti u fol edhe për nëshkrimin e një marrëveshje mirëkuptimi me Fakultetin Juridik “Hasan Prishtina”, ku për qëllim ka angazhimin e studentëve që të marrin pjesë në mënyrë vullnetare gjatë mbajtjes së debateve me grupet e grave në teren.
     

Arkiva e lajmeve

«nëntor»
MaEnPrShDi
28 29 3031 123
4 5 6 78910
111213 14 151617
18 192021222324
2526272829301
2345678