Dy anëtarë të stafit akademik të Fakultetit Juridik mbrojnë me sukses temat e tyre të doktoraturës

    Dy anëtarë të stafit akademik të Fakultetit Juridik mbrojnë me sukses temat e tyre të doktoraturës Më dt. 4 Korrik 2018 kanë mbrojtur me sukses temat e tyre të doktoraturës kolegët znj. Flutura Tahiraj dhe z. Florent Muqaj. Znj. Tahiraj ka mbrojtur temën e doktoraturës me titull “Korrupsioni Zyrtar dhe Veprat Penale Kundër Detyrës Zyrtare në Republikën e Kosovës Gjatë Periudhës 2008-2015” nën mentorimin e Prof. Dr. Rexhep Gashi, pranë komisionit profesional në përbërje të Prof. Dr. Haki Demolli (kryetar), Prof. Dr. Azem Hajdari (anëtar) dhe Prof. Dr. Ismajl Zeneli (anëtar).
    Ndërsa zt. Florent Muqaj ka mbrojtur temën e doktoraturës me titull “Roli i Presidentit në Funksionimin e Sistemit Kushtetues dhe në Përfaqësimin e Unitetit të Popullit” nën udhëheqjen e Prof. Dr. Arsim Bajrami, pranë komisionit profesional në përbërje të Prof. Dr. Visar Morina (kryetar), Prof. Ass. Dr. Murat Jashari (anëtar) dhe Prof. Asoc. Dr. Sokol Sadushi (anëtar). Menaxhmenti i fakultetit i uron për këto arritje profesionale duke i uruar suksese tjera në ngritjen profesionale.
     

Arkiva e lajmeve

«nëntor»
MaEnPrShDi
293031 1 2 34
5 6 7 891011
12 13 1415161718
19202122232425
262728293012
3456789