Fakultetit Juridik i shtohen edhe dy doktorantë të rinjë

  Fakultetit Juridik i shtohen edhe dy doktorantë të rinjë Javën e kaluar më dt. 27 Qershor respektivsisht më 28 Qershor 2018 kanë mbrojtur me sukses
  te plotë temat e tyre të doktoraturës asistenti z. Flamur Hyseni dhe asistentja znj. Emine Abdyli
  Pozhari. Kandidati Flamur Hyseni ka mbrojtur punimin me temën “Ndikimi i procesit të
  integrimit evropian në sovranitetin shtetëror - analizë kushtetuese dhe krahasuese” nën
  udhëheqjen e mentorit Prof. Dr. Visar Morina, pranë komisionit të mbrojtjes në përbërje të
  Prof. Dr. Osman Ismajli (kryetar), Prof. Ass. Dr. Gjyljeta Mushkolaj (anëtare) dhe Jeton Shasivari
  (anëtar i jashtëm). Kandidatja Emine Abdyli Pozhari ka mbrojtur punimin me temën “Vepra
  penale e trafikimit me njerëz në Republikën e Kosovës gjatë periudhës 2005-2014” nën
  udhëheqjen e Prof. Dr. Haki Demolli, pranë komisionit në përbërje të Prof. Dr. Fatmir Sejdiun
  (kryetar), Prof. Dr. Rexhep Gashin (anëtar) dhe Prof. Dr. Ismail Zejneli (anëtar i jashtëm).
  Menaxhmenti i fakultetit i uron kolegët për këtë arritje duke iu dëshiruar suksese tjera në
  karrierë.
   

Arkiva e lajmeve

«nëntor»
MaEnPrShDi
293031 1 2 34
5 6 7 891011
12 13 1415161718
19202122232425
262728293012
3456789