INFORMATË E RËNDËSISHME: Regjsitrimi i lëndëve obligative dhe zgjedhore në nivelin baçelor

    INFORMATË E RËNDËSISHME: Regjsitrimi i lëndëve obligative dhe zgjedhore në nivelin baçelor
    Njoftohen të gjithë studentët e Fakultetit Juridik se për shkak të rikonfigurimit të modulit të zgjedhjes së lëndëve dhe profesorëve është e domosdoshme që të bëhet risetimi i sistemit nga pika zero. Risetimi i modulit do të bëhet sot më dt. 8 Tetor 2019, deri në ora 12:00. Kjo nënkupton që të gjithë studentët, duke përfshirë edhe ata të cilët tashme e kanë bërë regjistrimin, do të duhej të bëjnë regjistrimin e lëndëve nga pika e parë.

    Duke ju kërkuar ndjesë, ju falënderojmë për mirëkuptimin tuaj!

     

Arkiva e lajmeve

«janar»
MaEnPrShDi
30 3112345
678 9 101112
13 141516171819
20 2122 23242526
2728 29303112
3456789