L A J M Ë R I M / MBROTJA VIRTUALE - ONLINE E PUNIMIT MASTER - Më datë 21.05.2020 në ora 11:00, bëhet mbrojtja virtuale-online e punimit Master

   UNIVERSITETI I PRISHTINËS “ HASAN PRISHTINA”
  FAKULTETI JURIDIK

  Studimet Master

  Në bazë të Udhëzuesit për procedurat lidhur me mbrojtjet virtuale të punimit të diplomës së masterit, gjatë periudhës së pandemisë COVID – 19, datë 23.04.2020, dhe në bazë, të Rregullores mbi studimet Master të Fakultetit Juridik të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, dhe Vendimi nr. 05/762, të datës 05.10.2017 , mbështetur në nenet prej 23 dei 39, Këshilli i Fakultetit Juridik, me vendimin nr. 02/367, datë 11.07.2019, i është lejuar mbrojtja publike e Masterit, andaj mbi bazën e dispozitave të më lartë cekura bëjmë këtë

  L A J M Ë R I M

  MBROTJA VIRTUALE-ONLINE E PUNIMIT MASTER

  Me datë 21.05.2020 në ora 11:00, bëhet mbrojtja virtuale-online e punimit Master nga:

  Kanidati: Gzim Shala,

  Tema: “IDENTITETI KUSHTETUES KOSOVAR DHE ROLI I
  GJYKATËS KUSHTEUESE NË KRIJIMIN E TIJ”

  P.S: Të gjithë të interesuarit për pjesëmarrje gjatë mbrojtjes virtuale të temës nga kandidati, jo më larg se 2 ditë para datës së mbrojtjes duhet të paraqesin kërkesë përmes emalit te kryetari i komisionit në mënyrë që ky i fundit t’ua dërgojë linkun për qasje virtuale.

  Zyrtari/ja e administrates: Suzana Gusija
  Prishtinë, 16.05.2020

   

Arkiva e lajmeve

«gusht»
MaEnPrShDi
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456