L A J M Ë R I M / Mbrojtjet virtuale - online të punimeve të Masterit në Katedren Juridike - civile - Datë: 14.05.2020

   UNIVERSITETI I PRISHTINËS “ HASAN PRISHTINA”
  FAKULTETI JURIDIK

  Studimet Master

  Në bazë të Udhëzuesit për procedurat lidhur me mbrojtjet virtuale të punimit të diplomës së masterit, gjatë periudhës së pandemisë COVID – 19, datë 23.04.2020, dhe në bazë, të Rregullores mbi studimet Master të Fakultetit Juridik të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, dhe Vendimi nr. 05/762, të datës 05.10.2017 , mbështetur në nenet prej 23 dei 39, Këshilli i Fakultetit Juridik, me vendimin nr. 06/39, datë 14.01.2020, i është lejuar mbrojtja publike e Masterit, andaj mbi bazën e dispozitave të më lartë cekura bëjmë këtë

  L A J M Ë R I M

  MBROTJA VIRTUALE-ONLINE E PUNIMIT MASTER

  Me datë 14.05.2020 në ora 10:00, bëhet mbrojtja virtuale-online e punimit Master në
  Katedren Juridike-Civile nga:

  Komisioni:
  1. Prof.Dr . Iset Morina (kryetar)
  2. Prof. Dr. Hajredin Kuçi (mentor)
  3. Prof. Asoc.Dr. Haxhi Gashi (anëtar)

  Kandidatja: Arjeta Adoviç,

  Tema: “Mbrojtja e Pronësisë dhe ndikimi i Jurispodencës Evropiane – Vështrim krahasimor në Kosovë, Shqipëri dhe Mal të Zi”

  P.S: Të gjithë të interesuarit për pjesëmarrje gjatë mbrojtjes virtuale të temës nga kandidati, jo më larg se 2 ditë para datës së mbrojtjes duhet të paraqesin kërkesë përmes emalit te kryetari i komisionit në mënyrë që ky i fundit t’ua dërgojë linkun për qasje virtuale.

  Zyrtari/ja e administrates: Suzana Gusija
  Prishtinë, 08.05.2020
  UNIVERSITETI I PRISHTINËS “ HASAN PRISHTINA”
  FAKULTETI JURIDIK

  Studimet Master

  Në bazë të Udhëzuesit për procedurat lidhur me mbrojtjet virtuale të punimit të diplomës së masterit, gjatë periudhës së pandemisë COVID – 19, datë 23.04.2020, dhe në bazë, të Rregullores mbi studimet Master të Fakultetit Juridik të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, dhe Vendimi nr. 05/762, të datës 05.10.2017 , mbështetur në nenet prej 23 dei 39, Këshilli i Fakultetit Juridik, me vendimin nr. 02/492, datë 26.09.2019, i është lejuar mbrojtja publike e Masterit, andaj mbi bazën e dispozitave të më lartë cekura bëjmë këtë

  L A J M Ë R I M

  MBROTJA VIRTUALE-ONLINE E PUNIMIT MASTER

  Me datë 14.05.2020 në ora 10:40, bëhet mbrojtja virtuale-online e punimit Master në
  Katedren Juridike-Civile nga:

  Komisioni:
  1. Prof.Dr . Iset Morina (kryetar)
  2. Prof. Dr. Abdulla Aliu (mentor)
  3. Prof. Asoc.Dr. Haxhi Gashi (anëtar)

  Kandidatja: Agnesa Abdyli,

  Tema: “ Fitimi i Pronësisë në mënyrë derivative në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni”

  P.S: Të gjithë të interesuarit për pjesëmarrje gjatë mbrojtjes virtuale të temës nga kandidati, jo më larg se 2 ditë para datës së mbrojtjes duhet të paraqesin kërkesë përmes emalit te kryetari i komisionit në mënyrë që ky i fundit t’ua dërgojë linkun për qasje virtuale.

  Zyrtari/ja e administrates: Suzana Gusija
  Prishtinë, 08.05.2020
  UNIVERSITETI I PRISHTINËS “ HASAN PRISHTINA”
  FAKULTETI JURIDIK

  Studimet Master

  Në bazë të Udhëzuesit për procedurat lidhur me mbrojtjet virtuale të punimit të diplomës së masterit, gjatë periudhës së pandemisë COVID – 19, datë 23.04.2020, dhe në bazë, të Rregullores mbi studimet Master të Fakultetit Juridik të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, dhe Vendimi nr. 05/762, të datës 05.10.2017 , mbështetur në nenet prej 23 dei 39, Këshilli i Fakultetit Juridik, me vendimin nr. 02/491, datë 26.09.2019, i është lejuar mbrojtja publike e Masterit, andaj mbi bazën e dispozitave të më lartë cekura bëjmë këtë

  L A J M Ë R I M

  MBROTJA VIRTUALE-ONLINE E PUNIMIT MASTER

  Me datë 14.05.2020 në ora 11:20, bëhet mbrojtja virtuale-online e punimit Master në
  Katedren Juridike-Civile nga:

  Komisioni:
  1. Prof.Asoc. Dr . Rrustem Qehaja (kryetar)
  2. Prof. Dr. Abdulla Aliu (mentor)
  3. Prof. Asoc.Dr. Haxhi Gashi (anëtar)

  Kandidatja: Uresa Restelica,

  Tema: “ Fitimi i Pronësisë në mënyrë origjinere”

  P.S: Të gjithë të interesuarit për pjesëmarrje gjatë mbrojtjes virtuale të temës nga kandidati, jo më larg se 2 ditë para datës së mbrojtjes duhet të paraqesin kërkesë përmes emalit te kryetari i komisionit në mënyrë që ky i fundit t’ua dërgojë linkun për qasje virtuale.

  Zyrtari/ja e administrates: Suzana Gusija
  Prishtinë, 08.05.2020   

Arkiva e lajmeve

«qershor»
MaEnPrShDi
25 262728293031
1 23 4 567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345