NJOFTIM / Procedura e kalimit të studentëve prej Indexit ne ID kartelë dhe mundësin e votimit të këtyre studentëve përmes SEMS-it,

  Studentët të cilët janë me INDEX që të fillojnë procedurën e regjistrimit të notave në SEMS, në
  mënyrë që të njëjtëve t'u hapet llogaria në SEMS e cila pastaj do t'ua mundësoj votimin
  elektronik.

  Procedura e kalimit te studenteve prej Indexit ne ID kartelë dhe mundësin e votimit të këtyre
  studentëve përmes SEMS-it, më poshtë i gjeni 4 hapat që duhet të ndjeken për përmbylljen e
  suksesshme të këtij procesi për këta studentë:

  1. Studenti i cili nuk ka ID duhet të aplikoj në linkun https://notimi.uni-
  pr.edu/aplikimimeindex

  2. Pas aplikimit, Administrata e Fakultetit bënë verifikimin e të dhënave,

  3. Pas verifikimit, Administrata qendrore duhet të fotografoj studentin ku ju gjenerohet
  ID dhe fjalëkalimi për qasje në SEMS.

  4. Administrata e Fakultetit duhet të regjistroj dy semestrat për vitin akademik 2019/2020
  ku në këtë rast fitohet e drejta votim përmes SEMS-it.
   

Arkiva e lajmeve

«korrik»
MaEnPrShDi
29 30 1 2345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789