NJOFTIM LIDHUR ME VEPRIMET E NEVOJSHME, KARSHI SITUATËS AKTUALE PAS PARAQITJES SË RASTEVE ME COVID-19

  Bazuar në vendimin e fundit të Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe menaxhmentit të Universitetit të Prishtinës’ HasanPrishtina” datë 15.03.2020, ju informojmë se Fakulteti Juridik, ka formuar ekipin me staf esencial i cili është në gatishmëri për kryerjen e shërbimeve të domosdoshme për studentët, personelin dhe palët e tjera.
  Ekipi me staf esencial përbëhet nga: Dekani, Prodekanët, Sekretari i Fakultetit, Zyrtari i Lartë për çështje të studentëve bachelor, Zyrtari për Mësim,Zyrtari i Lartë për çështje të studentëvemaster, dhe Zyrtari I TI-së

  Prof.Asoc.Dr. HaxhiGashi, Dekan haxhi.gashi @uni-pr.edu
  Prof.Dr. IlirianaIslami, Prodekan [email protected]
  Prof.Ass.Dr. BesfortRrecaj, Prodekan [email protected]

  Dr.sc.Miftar Shala, Sekretar [email protected]
  MA.sc. SmajlKuçi, Zyrtar për Bachelor smajl.kuç[email protected]
  MA.sc. Agim Bahtiri, Zyrtar për mësim [email protected]
  Suzana Gusija, Zyrtar për Master [email protected]
  Elbasan Bardhaj, Zyrtari TI-së [email protected]

  • Ekipi me staf esencial gjatë orarit të punës është në gatishmëri online nga shtëpia.
  • Kërkesat për shërbime bëhen në të gjithë email-at e ekipit esencial.
  • Pasi shqyrtohen kërkesa , pala informohet kur mund të pranojë fizikisht shërbimin.

  Personeli tjetër i Fakultetit Juridik, është në gatishmëri që nëse është e nevojshme të përgjigjet në thirrjen për ndihmë për realizimin e detyrave të domosdoshme.
  Faleminderit për mirëkuptim!
  Me respekt Menaxhmenti i Fakultetit Juridik

   

Arkiva e lajmeve

«qershor»
MaEnPrShDi
25 262728293031
1 234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345