NJOFTIM lidhur me kthimin e mjeteve për studentët e liruar nga pagesa e semestrave

   Njoftohen të gjithë studentët që janë liruar nga pagesa e semestrit dimëror e veror se kthimi i mjeteve do të kryhet me email duke filluar nga data 1.6.2020 deri më 10.6.2020 në emailin e Zyrtares për Financa Naime Hasani ( [email protected] ).

  Dokumentet e nevojshme duhet të skenohen dhe të dërgohen në adresën e lartëshënuar e të cilat janë:

  1.Kopja e letërnjoftimit
  2.Kopja e e dyanshme e kartelës së bankës ( personale) ose vërtetimii vulosur nga banka me numër të xhirollogarisë )
  3.Fletëpagesat e semestrave të paguar


  Në rast se keni gabime në të dhënat në vendim, i përmirësoni në Administratën Qendore.
  Emaili me dokumentat e pakompletuara nuk do të mirren parasysh
   

Arkiva e lajmeve

«korrik»
MaEnPrShDi
29 30 1 2345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789