Nënshkruhet memorandumi i bashkëpunimit me Institutin e Kosovës për Drejtësisë

    Nënshkruhet memorandumi i bashkëpunimit me Institutin e Kosovës për Drejtësisë Sot në ambientet e Fakultetit Juridik është nënshkruar memorandumi i bashkëpunimit ndërmjet Fakultetit Juridik dhe Institutit të Kosovës për Drejtësi i cili do të përshijë por nuk do të kufizohet në shkëmbimin e përovjave dhe ekspertizës reciproke në fushën e drejtësisë. Ndër të tjerash, ky memorandum do të ofrojë mundësi konkrete për punë praktike dhe angazhim në kuadër të projekteve të IKD-së në procesin e monitorimit të gjykatave në dobi të përmirësimit të ambientit të sundimit të ligjit në Kosovë.
    Memorandumi është nënshkruar nga Dekani i Fakulteit Prof. Asoc. Dr. Haxhi Gashi dhe Drejtori i Institutit të Kosovës për Drejtësi z. Ehat Miftaraj.

     

Arkiva e lajmeve

«mars»
MaEnPrShDi
2526 2728 123
456 7 8910
11 12 13 14 15 1617
18 19 2021222324
25262728293031
1234567