Prezantim nga Kosovo American Education Fund (KAEF) - Programi i bursave të masterit - Kosovo American Education Fund (KAEF) -

  Prezantim nga Kosovo American Education Fund (KAEF) - Programi i bursave të masterit - Kosovo American Education Fund (KAEF) -   Prezantim nga Kosovo American Education Fund (KAEF) - Programi i bursave të masterit - Kosovo American Education Fund (KAEF) -


  Të nderuar,
  absolvent dhe të diplomuar të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, ftoheni të merrni pjesë në ligjeraten e hapur të American Councils for International Education.

  Tema: Programi i bursave të masterit Kosovo American Education Fund (KAEF)
  Prezantues: Drejtor i zyres, z. Gjeni Shporta

  Datë: 16 MAJ 2018
  Ora: 11:00 - 12:00
  Vendi: Qendra për Zhvillim të Karrierës - Tribina QZhK
  Adresa: Biblioteka Kombëtare e Kosovës " Pjetër Bogdani".

  ***

  Kosovo American Education Fund (KAEF)

  Kosovo American Education Fund (KAEF) është një fond i vazhdueshëm i edukimit, dedikuar të kontribuoj në zhvillimin ekonomik afatgjatë të Kosovës përmes edukimit. KAEF-i ofron bursa të plota të nivelit master për kosovarët për t’u shkolluar në universitetet e përzgjedhura amerikane. Prej vitit 2005 deri më sot, KAEF-i ka ndarë mbi 96 bursa të nivelit master duke u bazuar në një proces konkurrues, meritor dhe si i tillë nuk diskriminon në baza etnike, moshe, race, gjinie, feje
  apo nevojave të veçanta.

  Procesi i Aplikimit:

  Fillimisht, aplikacionet e plotësuara online, shqyrtohen nga ekspertët amerikanë të arsimit të lartë. Në fazën e dytë, kandidatët e vlerësuar do t’i nënshtrohen intervistës dhe testimeve (TOEFL, GMAT/GRE). Së fundmi bëhet përzgjedhja e studentëve në bazë të vlerësimeve të aplikacioneve, rezultateve të testeve dhe të intervistës.

  Aplikacioni i KAEF-it për bursa të nivelit master është i hapur dhe afati i fundit për aplikim është 9 Korrik 2018. Aplikacionit mund t’i qaseni në këtë vegëz: https://www.kaef-online.org


  Ju mirëpresim!

   

Arkiva e lajmeve

«nëntor»
MaEnPrShDi
293031 1 2 34
5 6 7 891011
12 13 1415161718
19202122232425
262728293012
3456789