Qendra për Zhvillim të Karrierës, Fakulteti Juridik, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” - Mundësi për punë praktike me pagesë në Ministri të Financave

  Qendra për Zhvillim të Karrierës, Fakulteti Juridik, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” - Mundësi për punë praktike me pagesë në Ministri të Financave Qendra për Zhvillim të Karrierës, Fakulteti Juridik, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”

  NJOFTIM

  Mundësi për punë praktike me pagesë në Ministri të Financave
  Bazuar në Marrëveshjen e Bashkëpunimit të nënshkruar nga Universiteti i Prishtinës “Hasan
  Prishtina” dhe Ministria e Financave, për punën praktike të studentëve të Universitetit të
  Prishtinës, njoftohen studentët e interesuar të Fakultetin Juridik, se Ministria e Financave ofron
  mundësi për punë praktike për 30 studentë. Puna praktike është me pagesë dhe zgjatë 3 muaj.
  Dokumentet e kërkuara:
   CV-ija
   Letra Motivuese dhe
   Certifikata e notave

  Për të aplikuar duhet të merrni aplikacionin në Qendrën për Zhvillim të Karrierës në Fakultet
  Juridik, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”, aplikacionit i bashkëngjiten dokumentet e
  kërkuara. Dosja e plotësuar e aplikimit dorëzohet në Qendrën për Zhvillim të Karrierës në
  Fakultet Juridik.

  Afati i fundit për dorëzimin e aplikacioneve është 29 qershor 2018

  Personi kontaktues: Fatbardha Abazi
  Zyrtare e Qendrës për Zhvillim të Karrierës
  Fakulteti Juridik, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”
  Tel: 038/225-765, E-mail: [email protected]
   

Arkiva e lajmeve

«dhjetor»
MaEnPrShDi
26 272829 30 12
3 45 678 9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456