Rezultatet përfundimtare të provimit për pranimin e studentëve të rinjë, në nivelin Baçelor, për vitin akademik 2020-21


Për studime të Rregullta - Kosovë (Kliko këtu)

Kandidatë nga komunitetet jo-shumicë (Kliko këtu)

Kandidatë nga Presheva, Bujanoc, Medvexha (Kliko këtu)

Kandidatë nga Maqedonia dhe Shqipëria (Kliko këtu)

Kandidatë nga Mali i Zi (Kliko këtu)

Vendimi pas shqyrtimit i ankesave nga komisioni për ankesa (Kliko këtu)