Rezultatet preliminare të provimit pranues në studimet Master për vitin akademik 2019/20

  Programi Penal (Kliko këtu)
  Programi Civil (Kliko këtu)
  Programi Kushtetues - Administrativ (Kliko këtu)
  Programi Ndërkombëtar (Kliko këtu)
  Programi Financiar (Kliko këtu)
  Programi Kontratat dhe e drejta komerciale (Kliko këtu)


  Vërejtje: Rezultatet bëhen përfundimtare pas shqyrtimit të ankesave, ku mund të ndryshojë edhe renditja e rezultateve preliminare.


  Ankesa mund të paraqitet 48 orë pas shpalljes së rezultateve, respektivisht diten e Hënë dhe të Martë më datë 30 Shtator dhe 01 Tetor 2019.
  Shqyrtimi i ankesave bëhet ditën e Mërkurë më datë 02 Tetor duke filluar në ora: 10:00 në Fakultetin Juridik.

  Kandidatët të cilët kanë aplikuar me çertifikata të gjuhëve të huaja, por që kanë zero (0) pikë, nuk i kanë plotësuar kushtet e çertifikimit të çertifikatave sipas udhëzimit administrativ (QRK nr. 03/2018) për gjuhët e huaja në programin e studimit të ciklit të dytë apo të tretë si dhe vendimit të Senatit të UPHP Nr. 69 të datës 14.01.2019 për implementimin e udhëzimit administrativ (QRK nr. 03/2018).


  Komisioni qendror për zbatimin e konkursit për vitin akademik 2019/20

  1. Prof.Ass.Dr. Besfort Rrecaj - Kryetar,
  2. Prof.Dr. Beqir Sadikaj - Anëtar,
  3. Prof.Dr. Rexhep Gashi - Anëtar,
  4. Dr.sc. Fitore Morina - Anëtar,
  5. Dr.sc. Florent Muçaj - Anëtar,
  6. Dr.sc. Artor Nuhiu - Anëtar,
  7. Dr.sc. Miftar Shala - Anëtar,
  8. Dr.sc. Islam Pepaj - Anëtar,
  9. Dr.sc. Qerkin Berisha - Anëtar.


  Dekani,

  Prof.Asoc.Dr. Haxhi Gashi
   

Arkiva e lajmeve

«maj»
MaEnPrShDi
272829 30123
456 7 8 910
111213 1415 1617
1819 2021222324
25 262728293031
1234567