Prof.Ass.Dr. Bedri Bahtiri

Profesor Asistent
Katedra Civile dhe Katedra historike juridike
[email protected]
Tel. +383(0)38 229 063 /+383(0)38 220 484

C.V. DR.SC. BEDRI BAHTIRI - Shqip
C.V. DR.SC. BEDRI BAHTIRI - English