Prof.Dr. Fatmir Sejdiu

Profesor i Rregullt - Profesor në pension
Fakulteti Juridik
[email protected]
Tel. +383(0)38 229 063 /+383(0)38 220 484


C.V. Fatmir Sejdiu - Shqip
C.V. Fatmir Sejdiu - English


Ligjëron lëndët në Bachelor:

Historia e institucioneve shtetërore dhe juridike
Historia e shtetit dhe e së drejtës shqiptare