Prof.Dr.Bedri Peci

Profesor i rregullt
Fakulteti Juridik
[email protected]
Tel. +383(0)38 229 063 /+383(0)38 220 484


C.V. Bedri Peci - Shqip

C.V. Bedri Peci - English


Ligjëron lëndët në Bachelor:

Financat dhe e drejta financiare
Klinika juridike fiskale
E drejta tatimore dhe buxhetore

Ligjëron lëndët në Master:

Aspekte ndërkombëtare të tatimeve
E drejta buxhetore dhe tatimore
Politika fiskale dhe sundimi i ligjit
E drejta komerciale tatimore