Prof.Dr.Nerxhivane Dauti

Profesor i rregullt
Fakulteti Juridik
[email protected]
Tel. +383(0)38 229 063 /+383(0)38 220 484


C.V. Nerxhivane Dauti - Shqip
C.V. Nerxhivane Dauti - English


Ligjëron lëndët në Bachelor:

  • E drejta e detyrimeve
  • E drejta kontraktore

 

Ligjëron lëndët në Master:


  • E drejta e detyrimeve
  • Kontratat komerciale
  • Negocimi dhe draftimi i kontratave dhe dokumenteve tjera komerciale
  • Kontratat komerciale ndërkombëtare