Prof. Dr. Visar Morina

Profesor i rregullt
Fakulteti Juridik
[email protected]
Tel. +383(0)38 229 063 /+383(0)38 220 484C.V. Visar Morina - Shqip
C.V. Visar Morina - EnglishLigjëron lëndët në Bachelor:

Teoria dhe praktika parlamentare
E drejta kushtetuese

Administrimi lokal

E drejta e komunave

Gjygjësia kushtetuese

Ligjëron lëndët në Master:

E drejta elektorale.