Prof.Dr. Arsim Bajrami

Profesor i Rregullt
Juridik
[email protected]
+383(0)38 229 063 /+383(0)38 220 484C.V. PROF.DR. ARSIM BAJRAMI (Shqip)


C.V. PROF.DR. ARSIM BAJRAMI (Anglisht)


Ligjëron lëndët në Bachelor:

  • Teoria dhe praktika parlamentare
  • E drejta kushtetuese
  • E drejta kushtetuese pozitive

Ligjëron lëndët në Master:

  • Teoria dhe praktika parlamentare
  • E drejta kushtetuese III.