• Mirësevini në Fakultetin Juridik!

     

Nga data 1 Janar 2020 Fakulteti Juridik i Universitetit te Prishtinës "Hasan Prishtina" bëhet pjesë e Asociacionit Evropian të Fakulteteve Juridike (European Law Faculties Associaton-ELFA).

Nga data 1 Janar 2020 Fakulteti Juridik i Universitetit te Prishtinës "Hasan Prishtina" bëhet pjesë e Asociacionit Evropian të Fakulteteve Juridike (European Law Faculties Associaton-ELFA...

Më shumë

Profesor Terry Beitzel nga Qendra për Paqe Globale Mahatma Gandhi I Universitetit James Madison mban ligjëratë para studentëve të Fakultetit Juridik

 Profesor Terry Beitzel nga Qendra për Paqe Globale Mahatma Gandhi I Universitetit James Madison mban ligjëratë para studentëve të Fakultetit Juridik

Në Gjykatoren e Fakultetit ...

Më shumë

STUDENTËT E FAKULTETIT JURIDIK TREGUAN SUKSES NË GARËN NDËRKOMBËTARE TË SË DREJTËS HUMANITARE NË LUBJANË TË SLLOVENISË

 STUDENTËT E FAKULTETIT JURIDIK TREGUAN SUKSES NË GARËN NDËRKOMBËTARE TË SË DREJTËS HUMANITARE NË LUBJANË TË SLLOVENISË


Studentët Adenit Hoti, Nesa Këpuska dhe Ilir Haj...

Më shumë

Call for applications/expression of interest

 Call for applications/expression of interest
University of Prishtina, Faculty of Law invites interested candidates to express their interest for conference participation: “Uncert...

Më shumë

Konferenca dy ditore "Roli i universitetit në edukimin për paqe"

 Konferenca dy ditore "Roli i universitetit në edukimin për paqe" u mbajt në Fakultetin Juridik të Universitetit të Prishtinës, organizuar nga Qendra Burimore për Drejtësi Tranzicion...

Më shumë