NJOFTIM - Vazhdimi i afatit për regjistrim të semestrit dimëror 2020/21

 
 • 25 nëntor @ 10:09

   1. Njoftohen studentët e të gjitha niveleve të studimeve (Ba, Ma dhe PHD) se afati për regjistrim të semesrit dimëror për vitin akademik 2020/21 do të jetë i hapur nga data 25.11.2020 deri më datë 27.11.2020 në ora 15.30.

  2.Studentë[…]

   
 

PANAIRI NACIONAL I PUNËS DHE KARRIERËS 2020

 
 • 23 nëntor @ 02:08

  Datë: 25 nëntor 2020

  Ora: 09:00 - 16:00[…]

   
 

Thirrje për aplikim / Instituti GAP

 
 • 20 nëntor @ 02:32

   Për ta shkarkuar thirrjen për aplikim (Kliko këtu)[…]

   
 
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >| 
 

Kalendari e lajmeve