Tregime susksesi nga gratë e shquara në drejtësi

10 Mars 2021
SHARE

Me rastin e 8 marsit, Ditës Ndërkombëtare të Gruas, OSBE në bashkëpunim me Fakultetin Juridik, prezantojn tregime inspiruese dhe të suksesshme të grave të shquara në drejtësi.