Takim (online) me Dekanin për të diskutuar bashkarisht rreth misionit dhe vizionit te Fakultetit Juridik

13 Prill 2021
SHARE

Te enjten me date 15.04.2021 me fillim nga ora 14:00 do te mbahet takim (online) me Dekanin. Kjo eshte nje mundesi e mire per te diskutuar bashkarisht rreth misionit dhe vizionit te Fakultetit Juridik te Universitetit te Prishtines, si dhe rreth bashkepunimit dhe koordinimit te aktiviteteve te Zyres se Dekanit me Keshillin Studentor.

Ju lutem plotesoni formularin me poshte per t'u regjistruar. Pasi ta keni bere regjistrimin, do ta pranoni linkun e takimit (permes platformes "Google Meet").

Per me shume pyetje rreth takimit, kontaktoni Keshillin Studentor ne [email protected] 

Linku i formularit: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSceNXF_1kVkH5Ta6XvdXPOJ_DvW_2OITiHEuIU33boasyt2yA/viewform?fbclid=IwAR1bl1TKwIZQR_v33XW98pCah8WF4A85sYGY3Up4cufyik9x8xGIHA4p68A

Te bashkëlidhur e gjeni agjendën e takimit: Agjenda