Rezultatet preliminare të provimit pranues për regjistrimin e studentëve në studimet Master (Afati Plotësues) , për vitin akademik 2021/2022

26 Tetor 2021
SHARE

                                                                                                               NJOFTIM

Kandidatët të cilët nuk janë pranuar, sipas rezultateve të shpallura, mund të parashtrojnë ankesë në Fakultetin Juridik, më së largu 48 orë pas publikimit të rezultateve preleminare.

Ankesat pranohen me datë 27.10.2021 dhe me datë 28.10.2021, deri në ora 16:00. Pas këtij afati, ankesat nuk do të pranohen.

Shqyrtimi i ankesave bëhet nga Komisioni për shqyrtimin e ankesave, ditën e Premte, me datë 29.10.2021, duke filluar nga ora 10:00, në Amfiteatrin e Madh të Fakultetit Juridik.

 

             Studime të Avancuara Evropiane (Programi në Gjuhë Angleze) - (Kliko këtu për ta shkarkuar)

             E Drejta Penale - Kandidatët nga komunitetet jo-shumicë (Kliko këtu për ta shkarkuar)

             E Drejta Ndërkombëtare - Kandidatët nga komunitetet jo-shumicë (Kliko këtu për ta shkarkuar)

             E Drejta Ndërkombëtare (Kliko këtu për ta shkarkuar)

 

            Me Respekt,

            Fakulteti Juridik-UP