Global Virtual Exchange: Role of Government in Times of Crisis/COVID-19

29 Tetor 2021
SHARE

Global Virtual Exchange: Role of Government in Times of Crisis/COVID-19

 

Pas Sesionit të parë të organizuar në muajin prill 2021, James Madison University (JMU) në bashkëpunim me Fakultetin Juridik të Universitetit të Prishtinës me datën 5 nëntor 2021, organizon Sesionin e dytë Virtual të Shkëmbimit Global.

Ky sesion ka për qëllim që të sjellë së bashku studentët me qëllim të angazhimit në dialogun në lidhje me rolin e qeverive në kohë të krizave:

• Cili është roli i qeverisë lokale dhe qëndrore në përgjigjëjen ndaj krizave?

• Si ndikohen të drejtat e njeriut nga mënyra se si udhëheqësit, qeveria lokale dhe qëndrore i përgjigjen krizave?

Meqenëse ky do të jetë një sesion tejet interaktiv është me rëndësi që studentët të kenë njohuri në fushën e të drejtave të njeriut, dhe të jenë të rrjedhshëm në gjuhën angleze.

Sesioni do të mbahet nga ora 15.00-17.00 (CET) përmes platformës Zoom, andaj shënojeni në kalendar.

 

Më poshtë gjeni linkun e takimit:

 

Join Zoom Meeting

https://jmu-edu.zoom.us/j/86363208558

Meeting ID: 863 6320 8558

 

Sinqerisht,

 

Zyra e Dekanit