Njoftim për afatin e provimeve të Dhjetorit 2021

24 Nëntor 2021
SHARE

Njoftohen të gjithë studentët e Fakultetit Juridik që SEMS për paraqitjen e provimeve në afatin e Dhjetorit 2021 është i hapur nga sot me 24.11.2021 deri me datë 29.11.2021, në ora 16:00.

Studentët të cilët nuk i kanë kryer obligimet e pagesës se semestrit dimëror nuk kane të drejtë t’i paraqesin provimet  apo të kryejnë shërbime për vitin akademik 2021/2022

Sipas Udhëzimit Administrativ të MASHT_it (neni 3 paragrafi 1.3) për paraqitje të provimeve për herë të dytë e tutje, studentët paguajnë sipas tarifave në vijim:

  • Për nivelin e studimeve Baçelor   1 euro
  • Për nivelin studimeve Master   2.5.euro

Studentet  fletëpagesën e shkarkojnë nga llogaria e tyre në  SEMS  dhe pas kryerjes së pagesës, dëshminë për pagesë  duhet ta sjellin në shërbimin e studenteve (Baçelor ose Master) për konfirmim.

Mos dorëzimi i fletëpagesës nënkupton se ju nuk mund t’i nënshtroheni provimeve që i keni paraqitur.

 

Me respekt,

Fakulteti Juridik-UP