Ligjeratat e Profesorit Vizitor, Prof. Regis Lanneau, Universite Paris Nanterre

04 Dhjetor 2021
SHARE

Nga data 6-10 dhjetor, në Fakultetin Juridik të Universitetit të Prishtinës do të qëndrojë Prof. Regis Lanneau nga University Paris Nanterre. Vizita e Prof. Lanneu realizohet në kuadër të marrëveshjes Erasmus + që Fakulteti Juridik i Universitetit të Prishtinës ka me këtë universitet. Ftohen studentët që t'i ndjekin ligjeratat sipas orarit në vijim:
 

CLASS SCHEDULE FOR THE VISITING PROFESSOR

Prof. Régis LANNEAU

University Paris Nanterre

Master Program “Advanced European Studies”

6-10 December 2021

Course

Day

Time/Classroom

Economics of Competition Law

Monday, 6.12.2021

16:00-17:30

Courtroom of the Law Faculty

Economics of Competition Law

Tuesday, 07.12.2021

16:00-17:30

Courtroom of the Law Faculty

Economics of International Law

Wednesday, 8.12.201

16:00-16:45

Courtroom of the Law Faculty

Economics of International Law

Thursday, 09.12.2021

 

 

16:00-17:30

Courtroom of the Law Faculty

 

 

Bachelor Program

6-10 December 2021

Course

Day

Time/Classroom

Economics of Contract Law

 

Tuesday, 07.12.2021

 

 

14:00-15:30

Courtroom of the Law Faculty

Economics of Constitutional Law

Friday, 10.12.2021

09:00-10:30

TBC

 
Për çfarëdo ndryshimi eventual të orarit ose të vendit të mbajtjës së ligjeratës, do të njoftoheni përmes webfaqës dhe rrjeteve sociale.