Rezultatet preliminare të afatit plotësues për vitin akademik 2022-23

19 Shtator 2022
SHARE

 

Kandidatët të cilët kanë kaluar pragun e kalueshmërisë në afatin e parë të Konkursit - Rezultatet përfundimtare (Kliko këtu)

Kandidatët nga komuniteti jo-shumicë (Kliko këtu)

Kandidatët nga Presheva, Bujanoci, Medvexha (Kliko këtu)

Të Rregullt (Kliko këtu)

 

 

Kandidatët të cilët nuk janë pranuar, sipas rezultateve të shpallura, mund të parashtrojnë ankesë në Fakultetin Juridik, më së largu 48 orë pas publikimit të rezultateve preleminare.

Ankesat pranohen me datë 20.09.2022 dhe me datë 21.09.2022, deri në ora 16:00. Pas këtij afati, ankesat nuk do të pranohen.

Shqyrtimi i ankesave bëhet nga Komisioni për shqyrtimin e ankesave, ditën e Enjtë,  me datë 22.09.2022, duke filluar nga ora 09:30, në Amfiteatrin e Madh të Fakultetit Juridik.