Njoftim mbi përzgjedhjen e kandidatëve të suksesshëm për punë praktike

28 Tetor 2020
SHARE

Njoftim mbi përzgjedhjen e kandidatëve të suksesshëm për punë praktike

Lidhur me konkursin e shpallur me 5 shtator 2020 nga “Instituti për Hulumtime dhe Studime Juridike në bashkëpunim me UNDP-në”, për pozitën “E praktikantit”, ju njoftojmë se komisioni përzgjedhës duke u bazuar në rezultatin e testit me shkrim dhe intervistës me gojë, ka përzgjedh këta kandidatë:
1. Arlinda Rexhaj;
2. Arlind Sadiku;
3. Albert Haliti;
4. Elsa Hoxha;
5. Rinor Hoti;
6. Erzana Beqiri;
7. Arbenita Krasniqi;
8. Etleva Zeneli.

Lusim kandidatët e suksesshëm që të konfirmojnë gatishmërinë e tyrë për të mbajtur këtë punë praktike.
Konfirmimin duhet ta bëni deri nesër (e enjte) në ora 12:00 në këtë email: [email protected]

Suksese dhe gjithë të mirat.