Orari i mbajtjes së provimit pranues në Fakultetin Juridik për vitin akademik 2020/21 (Master)

05 Nëntor 2020
SHARE


Penal (Kliko këtu)
Civil (Kliko këtu)
Kushtetues Administrativ (Kliko këtu)
Ndërkombëtar (Kliko këtu)
Kontrata dhe e drejta komerciale (Kliko këtu)
Financiar (Kliko këtu)