PANAIRI NACIONAL I PUNËS DHE KARRIERËS 2020

23 Nëntor 2020
SHARE

Datë: 25 nëntor 2020

Ora: 09:00 - 16:00

Në: http://virtual.kosovafair.com/

Të dashur maturantë, studentë dhe ju të diplomuar,

ju ftojmë të bëheni pjesë e "Panairit Nacional të Punës dhe Karrierës 2020".

Ju lutem, klikoni në linkun ndërlidhës për të kuptuar më shumë rreth mënyrës së regjistrimit në platformën virtuale të panairit.

https://xhafa.info/Visitor_final.mp4