Takim me përfaqësues te USAID/Justice Activity in Kosovo

11 Dhjetor 2020
SHARE

 Takim me përfaqësues te USAID/Justice Activity in KosovoMe 30 nëntor 2020, Dekani dhe Prodekanja për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Projekte me Student u takuan me përfaqësues të USAID/Justice Activity in Kosovo. Qëllimi i takimit ishte prezantimi i projektit 5 vjeçar nga ana e përfaqësuesve të projektit, dhe diskutimi ne lidhje me mundësitë e bashkëpunimit me Fakultetin Juridik rreth organizimit te klinikave ligjore për studentët te Fakultetit Juridik, financimin e punës praktike dhe organizimin e garave/gjykimeve të simuluara.