Njoftim për ditë pushimi

04 Janar 2021
SHARE

Te nderuar studente , mesimedhenes dhe bashkepunetore te Fakultetit Juridik duke u bazuar ne Kalendarin e Festave zyrtare , 

 ju njoftojme se ne Universitetin e  Prishtines do te jene dite pushimi , datat si ne vijim : kliko ketu