Orari i provimeve per afatin e Janarit 2021 - Master

10 Shkurt 2021
SHARE

Programi Penal (Kliko këtu)

Programi Civil (Kliko këtu)

Programi Kushtetues Admnistrativ (Kliko këtu)

Programi Ndërkombëtar (Kliko këtu)

Programi Kontratat dhe e drejta komerciale (Kliko këtu)

Programi Financiar (Kliko këtu)