Dekani dhe u.d. Prodekanja për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Projekte me Student paten takim me përfaqësues te USAID/Justice Activity in Kosovo

30 Nëntor 2020
SHARE

Me 30 nentor 2020, Dekani dhe u.d. Prodekanja per Bashkepunim Nderkombetar dhe Projekte me Student paten takim me perfaqesues te USAID/Justice Activity in Kosovo.

Qellimi i takimit ishte prezantimi i projektit 5 vjecar nga ana e perfaqesuesve te projektit, dhe diskutimi ne lidhje me mundesite e bashkepunimit eventual ne te ardhmen me Fakultetin Juridik rreth organizimit te klinikave ligjore per student te Fakultetit Juridik.