Ambasadori i OSBE-së viziton Fakultetin Juridik

21 Korrik 2023
SHARE

Me datë 20 Korrik 2023,  Ambasadori i OSBE-së në Kosovë, Sh.T. z. Michael Davenport ishte në vizitë në Fakultetin Juridik dhe u prit nga dekani Prof.Avni Puka dhe Prodekani, Prof.Muhamet Vokrri. Me ketë rast Ambasadori u informua për aktivitetet e fakultetit, procesin e reformave, akreditimin e programeve, përfshirë programet në gjuhë angleze,  mësimin klinik, bashkëpunimin ndërkombëtar, etj.  

Qëllimi kryesor i vizitës ishte diskutimi për mbështetjen e Fakultetit Juridik, me fokus në mbështetjen e praktikës se studentëve të Programit Master në gjuhën angleze: “Human Rights, International Criminal Law and Transitional Justice”, angazhimin e ekspertëve në Qendrën për Studime Klinike për mentorim të punës së studentëve dhe angazhimin e ekspertëve për programin e certifikimit.