Rezultatet preliminare të provimit pranues në studimet Baçelor për vitin akademik 2023-24

25 Korrik 2023
SHARE

              Të rregullt (Kliko këtu)

              Kandidatë nga Presheva, Bujanoci, Medvexha

              Kandidatë nga komunitetet jo-shumicë (Kliko këtu)

 

 

Kandidatët të cilët nuk janë pranuar, sipas rezultateve të shpallura, mund të parashtrojnë ankesë në Fakultetin Juridik.

Ankesat pranohen me datë 28.07.2023 dhe 29.07.2023, deri në ora 16:00, (llogaritet edhe dita e shtunë). Pas këtij afati, ankesat nuk do të pranohen.

Shqyrtimi i ankesave bëhet nga Komisioni për shqyrtimin e ankesave, ditën e Hënë,  me datë 31.07.2023, duke filluar nga ora 09:00, në Amfiteatrin e Madh të Fakultetit Juridik.