• Mirësevini në Fakultetin Juridik!

     

Njoftim

Njoftohen studentët të cilët kanë kaluar nga INDEKSI në ID-Kartelë dhe kanë probleme me paraqitjen e provimeve për Afatin e Qershorit 2016, të lajmërohen tek zyra e IT-së ditën e Mërkurë dhe ditën ...

Më shumë

Këshilli Rinor i Ambasadës Amerikane arriti marrëveshjen e bashkëpunimit me Fakultetin Juridik

Këshilli Rinor i Ambasadës Amerikane arriti marrëveshjen e bashkëpunimit me Fakultetin Juridik .
Kjo marrëveshje ka për qëllim që të zhvillohen projekte të përbashkëta me qëllim të arritjes ...

Më shumë

Ambasadorja Holandeze Gerrie Willams mbajti ligjeratë për studentët e Fakultetit Juridik

Ambasadorja Holandeze Gerrie Willams mbajti ligjeratë për studentët e Fakultetit Juridik, me datë
19.05.2016, lidhur me “Të Drejtën dhe Paqen”, ndërsa në pjesën e dytë të ligjër...

Më shumë

SEMINIARI - Çështjet pronësore në Kosovë, rregullimi ligjor dhe sfidat në zbatimin e ligjit

Fakulteti Juridik i Universitetit të Prishtinës sot organizoi Seminar me temën: Çështjet pronësore në Kosovë, rregullimi ligjor dhe sfidat në zbatimin e ligjit. Ky seminar ishte vazhdimësi e një se...

Më shumë

Fakulteti Juridik në koordinim me Katedrën Civile të këtij Fakulteti organizon: SEMINAR ‘’Çështjet pronësore në Kosovë, rregullimi ligjor dhe sfidat në zbatimin e ligjit’’

Fakulteti Juridik në koordinim me Katedrën Civile të këtij Fakulteti organizon: SEMINAR ‘’Çështjet pronësore në Kosovë, rregullimi ligjor ...

Më shumë